آینده پژوهی و تاثیرگذاری آن به صورت حکمرانی تحول دیجیتال بر مدل بازی وارسازی مدیریت دانش سازمانی(مطالعه موردی پژوهشگاه فناوری ارتباطات و اطلاعات) (زیر مجموعه محور همایش مدیریت دانش و علم، فناوری و نوآوری)
کد مقاله : 1054-SNCONAS
نویسندگان
مریم طاهری *1، ثریا ضیایی2
1کارشناس مسئول دفتر اسناد و منابع علمی پژوهشگاه فناوری ارتباطات واطلاعات
2دانشیار و استاد تمام دانشگاه پیام نور مشهد
چکیده مقاله
هدف: هدف از این پژوهش، بررسی آینده پژوهی و تأثیرگذاری عوامل مؤثر بر این فناوری در تحول دیجیتالی در منابع انسانی سازمان ها،درجهت افزایش تعهد کارکنان و کاهش تبدیل و تغییر آنها است.
روش انجام پژوهش: روش پژوهش حاضر از نوع پیمایشی توصیفی است و واحد موردتحلیل و مطالعه کارمندان فناوری اطلاعات پژوهشگاه فناوری ارتباطات و اطلاعات با حداقل یک سال سابقه خدمت و آشنابه نرم افزار با جامعه آماری 210 و نمونه 1 11نفر است. است. در این پژوهش به مدل تشریحی پذیرش فناوری اقتباس شده از ویکسُم و تُد استناد می شود که بر پایه مدل پذیرش دیویس است
یافته‌ها: مطالعه بازی وارسازی در پژوهش های علم اطلاعات از جمله موضوعاتی است که به تازگی در این حوزه مورد توجه قرار گرفته است . تحلیل واریانس در نرم افزار SPSS با آلفای 5/ 0حاکی از آن است با بهبود سطح مدیریت در تعارض در افراد رابطه معناداری دارد نمونه گیری، تصادفی و مبتنی بر هدف و ابزار گردآوری داده های پرسشنامه است.
بحث و نتیجه‌گیری: ، نتایج این پژوهش نشان میدهد که بالاترین درصد واریانس تغییرپذیری، سودمندی را پیشبینی میکند و بالاترین تأثیر را سودمندی بر تمایل رفتاری دارد. بنابراین، تقویت دو سازه اصلی تصمیم گیری به صورت مستقیم و غیرمستقیم باعث تقویت نگرش و تمایل رفتاری کارکنان است
کلیدواژه ها
آموزش، یادگیری، بازی وارسازی، تحول دیجیتال، سازمانی
وضعیت: پذیرفته شده